2012 LYS birincileri FEM'den

FEM Dershaneleri öğrencisi olan 2 başarılı öğrenci, sonuçların açıklanmasının hemen ardından kameraların karşısına geçerek başarılarının sırrını anlattı.

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı. On binlerce öğrencinin merakla beklediği sonuçlara göre İstanbul Fatih Fen Lisesi öğrencisi Fatih Mehmet Adanır TM1, TM2, TM3 dallarında, İstanbul Lisesi öğrencisi Merve Özperk de DİL 1 puanı Türkiye birincisi oldu.
FEM Dershaneleri öğrencisi olan 2 başarılı öğrenci, sonuçların açıklanmasının hemen ardından kameraların karşısına geçerek başarılarının sırrını anlattı. Dershane öğretmenleri ve aileleri ile birlikte kameraların karşısına geçen öğrenciler, aslında özel bir çalışma sistemlerinin olmadığını belirtti.

Düzenli ve disiplinli çalışmanın her zaman önemli olduğunu dile getiren öğrenciler, yaşadıkları sevinci anne babalarıyla paylaştı. Fatih Adanır, başarısında yaz aylarında da ders çalışmanın etkili olduğunu anlattı.

Merve Özperk de dershane hocalarının kendisi için hazırladıkları programları yerine getirdiğini ve bunun da başarı sağladığını ifade etti.