2014 AÖF 2. Dönem Kayıt Yenileme Tarihi ve Açıköğretim Harç Ücretleri

Açık Öğretim Fakültesi AÖF 2014 bahar dönemi kayıt tarihleri ne zaman hangi tarihler arasında ? Açıköğretim AÖF kayıtları. AÖF 2014 kayıt yenileme tarihleri ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor ? AÖF Kayıt yenileme ücretleri fakülte ve bölümlere göre ne kadar? AÖF harçları hangi bankaya nasıl yatırılıyor ?
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm / programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Bahar Döneminde kayıt yeniletecek olanlar ders ekle-sil işlemini buradan yapabilir.

AÖF ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi

AÖF 2014 bahar dönemi kayıt tarihleri : 24 Şubat - 07 Mart 2014 arası

AÖF Açık Öğretim Kayıt Ücreti

AÖF Açık Öğretim 2014 2. dönem kayıt ücreti 205 TL.

Açıköğretim Öğrenci Harcı Ödemeleri Vakıfbank'tan Yapılmakta

Üniversite harç ödemeleri VakıfBank'ta

VakıfBank'lı olsun veya olmasın, üniversite öğrencileri, harç ödemelerini VakıfBank’ta hiçbir masraf ödemeden kolayca yapıyor.

VakıfBank müşterisi değilseniz, para yatırma özellikli ParaBankomat’lardan “Kartsız işlemler” seçeneği ile, VakıfBank müşterisi iseniz, Bankomat Kartı’nız ile tüm VakıfBank Bankomat ve ParaBankomat’larından harç ödemelerinizi yapabilirsiniz. Dilerseniz, bir başkasına ait harç ödemesini de gerçekleştirebilirsiniz.

Kartsız ödeme

ParaBankomat'larda "Giriş" tuşuna basarak ulaşacağınız ana menüde, "Ödemeler" menüsünün altında "Üniversite" işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi, gerçekleştirebilirsiniz. Kartlı ödeme

VakıfBank Bankomat Kartı’nızla giriş yaptıktan sonra ana menüde, "Ödemeler/Kontör yükleme" menüsünün altında "Üniversite" işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Üniversite harç ödemenizi, dilerseniz İnternet Bankacılığı, 0850 222 0724 Telefon Bankacılığı'ndan ve tüm VakıfBank Şubeleri'nden de gerçekleştirebilirsiniz. VakıfBank ile anlaşma yapmış olan üniversitelerde geçerlidir.